Gå til hovedindhold

Pårørende

Demens er en sygdom, som kan være svær at forstå og vænne sig til at leve med. At være pårørende til en demensramt er en stor omstillingsproces.

 • Læs op

Indhold

  Er du pårørende til en demensramt, kan du opleve, at det er en stor omstillingsproces. Derfor kan det være en god ide, at du søger hjælp hos nogen, som ved, hvordan livet med demens kan se ud. Det kan være professionelle med demensfaglig viden og andre pårørende, som befinder sig i samme situation som dig.

  Gennem en afklarende samtale sikrer vi dig det bedste tilbud til netop dine behov og livssituation. Samtalen kan foregå telefonisk eller ved personlig henvendelse i DemensHjørnet.

  Du er velkommen til at kontakte os for at være på forkant med det, der skal komme, og for at kunne følge med sygdommen, efterhånden som den udvikler sig.

  Alle pårørendetilbud fordrer en samtale med en rådgiver, enten via telefon eller ved personligt fremmøde i DemensHjørnet, så du får det bedste tilbud til netop dine behov og livssituation.

  Vil du gerne ringes op, så vi sammen kan finde det rigtige tilbud til dig? Klik her:

  Jeg vil gerne kontaktes

  Læs mere om vores tilbud til pårørende

  Pårørendeuddannelse

  Vi tilbyder pårørendeundervisning til dig, der har en nærtstående med demens.

  Pårørendegrupper 

  Vi tilbyder pårørendegrupper, hvor du får et netværk af andre pårørende, som du kan dele tanker, følelser og bekymringer med.

  Psykologsamtaler 

  Psykologsamtaler er et tilbud til dig som pårørende, når du er klar til at se på dine egne reaktioner og se på dit liv med nye øjne.

  Foredrag for pårørende: krisereaktioner og mestringsstrategier

  Som pårørende til en person med demens står man med et stort ansvar, og man får nye roller i familie og netværk. Bliv klogere på, hvordan du kan håndtere den rolle.

  Sidst opdateret: 21. december 2023