Gå til hovedindhold

Træning

Vi tilbyder træning til dig, der er under udredning for demens eller har en demensdiagnose og er i tidlig fase.

 • Læs op

Indhold

  Vi tilbyder træning til dig, der enten er henvist til udredning for demens eller har en demensdiagnose og er i tidlig fase.

  Vi starter altid med en afklarende samtale, hvor vi finder ud af, om et forløb hos DemensHjørnet er det rette for dig. Herefter kan du få tilbudt et træningsforløb, der styrker kroppen, hjernen og dermed dig selv i en hverdag med demens. Vi arbejder både med fysisk og kognitiv træning. Træningen er individuelt tilrettelagt og foregår på hold. Du opstiller sammen med fagpersonale mål for dit træningsforløb, og du bliver klædt på til selv at kunne fortsætte din træning efter forløbet.

  Er tilbuddet noget for dig, eller vil du gerne høre nærmere, kan du selv henvende dig til os på tlf. 87 13 19 37. Du kan også blive henvist af din praktiserende læge eller af stedet, hvor du er blevet udredt.

  Det var trygt at komme hos DemensHjørnet, og jeg nød meget at være sammen med de andre på holdet. Det var dejligt at tale med andre i samme situation som mig

  tidligere deltager

  I videoen herunder kan du få mere viden om vores træningstilbud.

  Læs mere om vores træningstilbud

  Fysisk træning

  I den fysiske træning arbejder vi primært med konditionstræning og laver øvelser, der kombinerer styrke, koordination og balance.

  Kognitiv træning

  I den kognitive træning har vi fokus på at vedligeholde og styrke de funktioner, som din sygdom udfordrer.

  Sidst opdateret: 8. juli 2024